Meteen naar de inhoud
Home ยป Klopp is meer bezorgd over Liverpool’s inzinking

Klopp is meer bezorgd over Liverpool’s inzinking

Liverpool-manager Jurgen Klopp heeft gezegd dat hij zich meer zorgen maakt over het nemen van verantwoordelijkheid voor de recente vormdaling van zijn ploeg dan over het contracteren van spelers. Liverpool-manager Jurgen Klopp geeft toe dat zijn ondermaats presterende ploeg terug zal moeten gaan naar de basis om de huidige problemen op te lossen. Door de zesde Premier League nederlaag van het seizoen bij Brighton hebben de Reds 10 punten achterstand op de top vier, maar met een FA Cup replay bij Wolves voor de boeg op dinsdag, is er weinig tijd om de problemen te corrigeren.
Solly March scoorde twee keer toen Brighton de afwezigheid van Leandro Trossard opzij zette om Liverpool’s stotterende seizoen een nieuwe tegenslag te bezorgen met een prachtige overwinning. Invaller Danny Welbeck maakte de overwinning voor Albion compleet, nadat March met zijn snelle dubbel in het begin van de tweede periode de weg vrijmaakte voor een eclatant succes.
Een eenvoudige vraag met een veelzijdig antwoord. Een aantal factoren heeft ervoor gezorgd dat de huidige situatie de moeilijkste is die Klopp ooit op Anfield heeft meegemaakt. De manager zal wijzen op blessures: bij Brighton ontbraken vier aanvallers – twee langdurig afwezigen – en de invloedrijke centrale verdediger Virgil van Dijk.
Op de vraag of de zware campagne van vorig seizoen een direct effect heeft gehad op de prestaties sindsdien, zei Klopp: “Dat moet wel! Dat moet wel! En dat kunnen we nu zeggen, maar er was geen boek over geschreven en er waren geen gegevens over, er was niets over omdat niemand eerder zoveel wedstrijden had gespeeld.”
Klopp zei dat Liverpool de sterkst mogelijke opstelling zou opstellen tegen Wolves, maar voegde eraan toe dat ze gedwongen zouden kunnen worden wijzigingen aan te brengen in de ploeg die tegenover Brighton stond. Klopps wijzigingen zullen waarschijnlijk bestaan uit Naby Keita, James Milner en Stefan Bajcetic, die het middenveld opfrissen, terwijl spits Fabio Carvalho mogelijk wordt ingezet, omdat hij de afgelopen vijf wedstrijden niet in actie is gekomen. Een manier vinden om niet zo defensief kwetsbaar te zijn zou een begin zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *