Meteen naar de inhoud
Home ยป Liverpool terug in training voor wedstrijd Manchester City Carabao Cup

Liverpool terug in training voor wedstrijd Manchester City Carabao Cup

Liverpool gaat van het “tweede voorseizoen” (en de WK-actie) terug naar het binnenlandse seizoen, nu de wedstrijd tegen Manchester City eraan komt. Jurgen Klopp heeft een boost gekregen met de terugkeer van Trent Alexander-Arnold, Alisson en Fabinho op de training.

Alle aandacht op Merseyside is gericht op de komende weken en maanden, als Jurgen Klopp’s ploeg de tweede helft van het seizoen goed wil aanpakken en het slechte begin van het 2022/23 Premier League seizoen wil goedmaken. The Reds voeren hun voorbereidingen op voor het Carabao Cup-duel met Manchester City van donderdagavond, waarmee de tweede fase van de campagne 2022-23 van start gaat.

Klopp heeft al laten doorschemeren dat Virgil van Dijk niet op tijd terug zal zijn voor de wedstrijd tegen City, maar hij suggereerde wel dat Trent Alexander-Arnold een rol zou kunnen spelen. Liverpool gaat de wedstrijd in als titularis, en hoopt na een moeilijke loting verder te komen. Nadat de Reds donderdag in de Carabao Cup tegen Manchester City spelen, nemen ze het op tweede kerstdag op tegen Aston Villa als de Premier League wordt hervat.

De spelers van Liverpool lieten foto’s zien van hun sessie van maandag, terwijl de voorbereidingen op de terugkeer van het nationale voetbal werden opgevoerd. De meeste spelers liepen met een glimlach door de trainingsfaciliteit AXA. Na een week vakantie na de teleurstelling in Qatar is het nog maar de vraag of het Braziliaanse duo Alisson Becker en Fabinho donderdag in actie komt in de vierde ronde van de Carabao Cup tegen Manchester City. Fabinho had moeite om minuten te maken in Qatar en het is onwaarschijnlijk dat hij zal spelen, wat zou kunnen betekenen dat jongeling Stefan Bajcetic aan de aftrap verschijnt.

Ook de transferwindow van januari ligt in het verschiet, wat de sleutel zou kunnen zijn om het slechte seizoen van Liverpool te keren. De behoefte aan een kwaliteitsvolle nieuwe middenvelder op Anfield is overduidelijk. Hun campagne voor 2022/23 is tot nu toe niet volgens plan verlopen, maar de Reds hopen de WK-pauze te gebruiken als een reset om de tweede fase van het seizoen aan te vallen zoals ze dat in de eerste zouden willen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *