Meteen naar de inhoud
Home » Liverpool wil Sofyan Amrabat tekenen

Liverpool wil Sofyan Amrabat tekenen

Het middenveldprobleem van Liverpool zal niet op miraculeuze wijze worden opgelost. De diagnose en de symptomen zijn duidelijk. The Reds lijden aan een gebrek aan diepte en er is maar één ding dat het probleem zal oplossen – versterking(en). Don Hutchison zegt dat Tottenham Hotspur-transferdoelwit Sofyan Amrabat al ’18 maanden’ niet goed presteert in de kleuren van ACF Fiorentina, en dat er geruchten gaan dat Liverpool de middenvelder tijdens de januari-periode wil contracteren, zo vertelde hij aan ESPN.
Het schijnt dat Fiorentina dwarsligt met hun prijskaartje, ondanks dat het huidige contract van de 26-jarige volgend jaar afloopt. Dit verklaart wellicht waarom we onze eerdere interesse in de Marokkaanse international nog niet hebben ontwikkeld.
Het rapport merkt op dat de grootste aanbiedingen uit de Premier League komen. En daarmee is Fiorentina niet van plan een lager bod – dat Atleti waarschijnlijk zal doen – te accepteren. Volgens eerdere berichten wordt hij geschat op ongeveer 40 miljoen pond.
Veel zal afhangen – voor Liverpool en Spurs – van hoe vastberaden Amrabat is om deze maand te vertrekken. Als hij zo graag naar Atletico wil, is hij misschien bereid tot de zomer te wachten om te zien of hun financiële situatie verandert.
Bovendien is Jude Bellingham een droomteken voor Liverpool, maar een verhuizing deze maand is niet realistisch, omdat de zomer waarschijnlijk het moment is waarop de toekomst van de Engelse international op lange termijn wordt geregeld.
Maar Liverpool moet zijn problemen vroeg of laat oplossen. En daarom kan een bod op Amrabat verleidelijk zijn, hoe langer hij in Florence blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *