Meteen naar de inhoud
Home » Luis Diaz zal snel terug zijn

Luis Diaz zal snel terug zijn

Liverpool heeft een paar drukke maanden voor de boeg. Misschien is het verrassend dat het merendeel van de spelers van de club niet zal deelnemen aan het WK, en sommige van degenen die wel naar Qatar gaan, worden geconfronteerd met minimale betrokkenheid. Maar gezien het slechte traject waarop ze het seizoen zijn begonnen, hebben Jürgen Klopp en zijn trainersstaf genoeg stof tot nadenken om de problemen van de ploeg op te lossen wanneer het clubvoetbal wordt hervat.
Luis Diaz heeft een grote stap gezet in zijn herstel van een langdurige blessure, maar over Naby Keita en Joel Matip bestaan nog twijfels voor het WK. Luis Díaz, zo bevestigde Lijnders, draait donderdag weer mee, terwijl Diogo Jota op het herstelpad wat achterloopt op de Colombiaan.
Luis Diaz maakte meteen indruk toen hij in januari voor de Reds tekende en niet alleen de supporters waren gecharmeerd van de Colombiaan, zoals Jordan Henderson uitlegt.
Liverpool heeft hun Colombiaan terug nodig. Hij is niet alleen een opvallende speler en een van de weinigen die dit seizoen in vorm is, maar Klopp zal het met Díaz een stuk makkelijker hebben om de ploeg te versterken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *