Meteen naar de inhoud
Home » Nunes kan in januari niet tekenen voor Liverpool

Nunes kan in januari niet tekenen voor Liverpool

Liverpool staat zaterdag in het AMEX tegenover het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Jurgen Klopp heeft een update gegeven over de blessure die Darwin Nunez heeft opgelopen en zijn kansen om zaterdag in de Premier League tegen Brighton te spelen. De aanvaller is afwezig op de training vanwege een klein probleem en zal worden gecontroleerd voordat de Reds hun selectie samenstellen voor de confrontatie met de Meeuwen. “Als hij vandaag niet kan trainen, dan sluit dat hem inderdaad uit”, vertelde Jürgen Klopp vrijdagochtend op zijn persconferentie voor de wedstrijd.
Nunes zou in januari niet voor de Reds kunnen tekenen, omdat hij dit seizoen al is ingeschreven bij zowel Wolves als Sporting. Nu de situatie op het middenveld van Liverpool met de dag slechter wordt, zou een overstap naar Nunes een echte opleving kunnen betekenen voor de saaie selectie van de Reds. Jurgen Klopp heeft opnieuw gesuggereerd dat Liverpool zijn ploeg niet verder kan versterken voor het sluiten van de januari transferwindow.
Wolves tekende Nunes pas in de zomer van 2022 van Sporting Lissabon. Volgens Sky Sports betaalden de Wanderers een initiële transfersom van 38 miljoen pond voor de 24-jarige.
Het klinkt niet erg hoopvol dat de 23-jarige het gaat redden, en met de andere blessureproblemen in de ploeg zullen er waarschijnlijk geen risico’s worden genomen. Na afgelopen zomer te hebben verloren van Wolves voor Matheus Nunes, lijken de Reds in de nabije toekomst voor hem terug te keren. Hun relatie met de club uit de Midlands is naar verluidt uiterst positief, dankzij verschillende deals die de afgelopen jaren zijn gesloten. Er worden deze zomer massale uittredingen verwacht, en er zullen lichamen moeten worden vervangen – hij past in het plaatje qua leeftijd, profiel en prijs.
Er was beter nieuws voor Liverpool, want Klopp bevestigde dat Darwin Nunez dicht bij een terugkeer is, ook al komt de FA Cup-wedstrijd tegen Wolves misschien te vroeg voor de Uruguayaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *